Pesh KobeBooster pijpleidingpompPatroonverbetering

vrijgavetijd:2023-02-14 13:35:12 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:584

Kerntips:Pesh Kobe,   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp i

   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpomp

   Stop, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning, die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, maak de steunklem eerst los, kunt u de redenen vinden uit de bovenstaande punten. Er moet echter worden opgemerkt dat als de fout wordt veroorzaakt door elektriciteit, deze niet zelf moeten repareren,

Luchthaven Berlijn Brandenburg   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?

   Bovendien wordt de rioolwaterpomp meestal aangedreven door een motor,Pesh KobeDiepwaterpomp voor irrigatie,Pesh KobeWaterput pijpleidingpomp, die ook enige tijd og hoeveelheid vereist bij het in- en uitschakelen zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruik

   Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.


Pesh KobeBooster pijpleidingpompPatroonverbetering



sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur

   De reactiekracht zal het axiale motoreinde van de pomp intrekken, resulterend in de botsing tussen de statische ring en de bewegende ring. De slagkracht op dat moment is zeer groot, wat direct de dynamische en statische ringen van de mechanische afdichting kan beschadigen.

Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassing

Agent   De productieafdeling moet jaarlijks veel geld uitgeven om de pomp te onderhouden en te updaten. De pompen gemaakt van gietijzer, brons, rubbervoering, roestvrij staal,Pesh KobeDompelrioolwaterpomp, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw-, chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage, korte levensduur en vele fouten

   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.

   Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.


Pesh KobeBooster pijpleidingpompPatroonverbetering



   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.

waar   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.

Interne structuur van de modderpomp De pompas is gebogen. Nadat de drijfmestpomp omkeert, kan de reactiekracht van de waaier de pompas direct bovenop zetten. Als de stijfheid van de pompas onvoldoende is, zal dit direct leiden tot het buigen van de pompas, wat resulteert in de schade van andere accessoires in de pomp.

   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.

Pesh Kobe   Dan zijn er nieuwe structuren zoals thermohydrodynamische afdichtingen, back-upafdichtingen en asymmetrische gegoten metalen enkelwandige balgafdichtingen.

   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,

   Het maakt niet uit welk type mestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van de hoogste kwaliteit mestpomp producten; De nieuwste ontwikkeling van dompelmestpomptechnologie in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Ansfelden.adviserennieuws
Ansfelden.Laatste nieuws